ESED: Van direct marketing concept t/m de fulfilment

Direct mail is één van de meest directe marketingtechnieken om uw klanten en prospect persoonlijk, snel en eenvoudig te benaderen. Een originele en opvallende, gepersonaliseerde boodschap naar de juiste persoon staat ook in deze moderne digitale tijd nog altijd garant voor een positieve reactie of houding naar uw organisatie. Met onze Indigo digitale offset pers kunnen we in kleine en grote oplagen gepersonaliseerde, effectieve direct mail campagnes verzorgen. Deze personalisatie beperkt zich niet alleen tot tekst, maar zo kunt u ook per segment of zelf per persoon een andere afbeelding mee laten drukken.

Maar voordat u resultaat bereikt, is het van belang om de juiste weg te bewandelen. Een DM-actie is nu eenmaal een nauwsluitend proces dat een efficiënte en flexibele aanpak vereist, waarin korte lijnen en snel schakelen het credo zijn. Juist daarom zit u goed bij ESED direct marketing. ESED is de partij die voor alle aspecten van uw DM project de beste oplossing biedt. Opmaak, drukwerk, printen, afwerking, inpakken en de verzending van de DM wordt onder één dak voor u verzorgd.

Bij direct marketing komen diverse marketingtechnieken samen om tot het meest effectieve resultaat te komen. Wie is de ontvanger, wat weten we van de ontvanger, hoe is de data gesegmenteerd, welke boodschap willen we overbrengen, welke actie verwachten we, welke crossmedia activiteiten gaan we inzetten en hoe verwerken we de respons.

Bij ESED direct marketing werken diverse specialisten om uw direct marketing optimaal te verzorgen en het beste resultaat te bereiken. Van conceptontwikkeling tot databasebeheer, postale verwerking en het opzetten van personal URL’s voor een crossmediale DM actie.

Het werk respons verhogend als mensen persoonlijk en relevant worden aangesproken. Een goede database en de juiste segmentatie gekoppeld aan een goed DM concept werken!
Bij ESED direct marketing kunnen wij iedere direct mail personaliseren, zowel in woord als in beeld, van kleine tot grote oplages. Met onze kennis en ervaring op het gebied van personal URL’s en interactieve mailings, kunnen wij uw direct mail tot een succes maken.
Fulfilment’. Wat is dat nou precies? Voor ESED is fulfilment niets meer en niets minder dan een op maat gesneden dienstverlening waarbij wij u ‘ontzorgen’ van veel tijdrovende voorbereidings-, inpak-, verzend- en administratiezaken, zodat u uw tijd aan uw kerntaken kunt besteden. Onze dienstverlening is geheel ingericht om dit proces zo effectief mogelijk voor u te verzorgen. En omdat we alle facetten onder één dak hebben, kunnen we dit ook echt efficiënt aanbieden. Hiermee dalen uw kosten. En door onze grote volume afspraken met verschillende postbedrijven kunnen wij u ook nog helpen met het besparen op uw portikosten.

ESED biedt door de bundeling van alle werkzaamheden op één locatie een optimaal dienstenpakket aan. Zo kunnen wij ook zorg dragen voor het operationeel uitvoeren van uw loyaliteitsprogramma, het toesturen van actie-, product-, monster-, of documentatiematerialen die via uw website worden besteld.

Onze specialisme

Bedrijven merken dat klanten en prospects steeds lastiger te bereiken zijn. Uw klanten en prospects bepalen wanneer ze welke boodschap op welke wijze in welke vorm willen ontvangen. Ondanks deze ontwikkelingen blijft direct mail zeer geschikt om uw boodschap op effectieve wijze over te brengen: op het juiste moment, de juiste boodschap in de juiste vorm voor de juiste persoon. Dat bepaalt ook het succes van úw direct mail.
Een direct mailactie dankt zijn resultaat mede aan de kwaliteit van de uitvoering: data behandelen, printen, couverteren en verzenden. Een traject dat door een strakke organisatie kosten reducerend werkt.
ESED DM adviseert u graag bij de opzet van uw direct mail actie. Advies over het aanschaffen van adressen en de inkoop van drukwerk tot het printen, de afwerking van de mailing en de beste distributieoplossing. ESED DM staat voor u klaar.

Database management en data service

Uniformeren, ontdubbelen, valideren, verrijken en inkopen van data

Email marketing

Respons verwerking

Responsopvang, data-entry en klantenservice

Handling

Afwerken, verpakken, afbundelen en omverpakken

Actie verpakken

Handmatige verwerking, ompakken, display verwerking, krimpen en sealen.

Sealen, Couverteren en Postverzending

WIJ BELOVEN

  • Een persoonlijke benadering

  • Vast contactpersoon

  • Snelle service

  • Flexibiliteit

  • Proactieve houding

Kennis maken

Stuur bericht clear

ESED direct marketing

de toegevoegde waarde