ESED is ook verpakkingsdrukker

ESED is gespecialiseerd in het drukken en afwerken van productverpakkingen in vlakkarton en kunststof, in kleine en grote oplages. Al jaren loopt u bij uw drogist, warenhuis en supermarkt langs drukwerk van drukkerij ESED. Productietechnisch hebben wij alles in huis en om ons heen om veel verschillende soorten verpakkingen te produceren.

Snel en goedkoop

ESED heeft conventionele en digitale offsetpersen, en heeft letterlijk alle verschillende soorten afwerkers op loopafstand. Dat geeft ons de mogelijkheid om snel en goedkoop verpakkingsdrukwerk te leveren. Omdat wij dit al jaren doen kunnen wij u adviseren wat de beste oplossing is voor uw specifieke probleem.

Wat is er allemaal mogelijk?

  • Gepersonaliseerde verpakkingen op onze HP Indigo

    Met de unieke specificaties van onze HP Indigo kunnen wij in offsetkwaliteit gepersonaliseerd verpakkingsdrukwerk produceren.

  • Niet alleen karton maar ook kunststof

    Wij bedrukken ook Polypropyleen, Polyethyleen, synthetisch papier maar bijvoorbeeld ook statische stickers zowel conventioneel als digitaal.

  • Van stansmes tot handling, alles binnen handbereik

    Door de unieke ligging van Drukkerij ESED kunnen wij diverse nabewerkingen als stansen, pregen en lamineren of de handling van uw DM mailing snel regelen.

Uw verpakking laten bedrukken?

Ontwerpen en produceren van verpakkingen voor elk soort product

Verpakking drukwerk
Ontwikkelen en produceren van productverpakkingen van diverse soorten karton en kunststof, in kleine en grote oplages. Van cosmetica tot retailproducten en marketing verpakkingen. Uw verpakkingsmateriaal of reclame-uitingen kunnen wij samen met onze design specialisten voor u ontwikkelen. Produceren doen wij als vepakkingsspecialist in eigen huis.

Verpakkingsdrukwerk, headers, langsnaad verpakkingen, sleeves, omdozen, verzendverpakkingen. ESED adviseert welk materiaal (karton, kunststof, golfkarton) de juiste oplossingen voor uw product is.