035 609 1690
Drukwerk
Drukwerk
Drukwerk van de allerhoogste kwaliteit !

Drukwerk

Drukwerk algemeen

Drukwerk algemeen

ESED staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteitsdrukwerk. Wij combineren deze jarenlange ervaring met de modernste druk- en afwerkingstechnieken. Zo beschikt ESED over de nieuwste HP Indigo 7900, wat borg staat voor gepersonaileerd drukwerk van offset kwaliteit. Hierbij is alles mogelijk van enkele stuks tot grotere oplagen.

Lees meer
Webshop

Webshop

Wij zijn als kwaliteit grafimedia bedrijf naast onze fysieke vestiging in Soest, 24 x 7 geopend via onze webshop. Iedereen kan hier online zijn/haar drukwerk en print bestellingen doen en afrekenen. En dit alles met dezelfde service, aandacht en kwaliteit die u van ons gewend bent. Alles wordt in eigen huis geproduceerd.

Lees meer
Verpakkingsdrukwerk

Verpakkingsdrukwerk

Als je ESED zegt, zeg je verpakkingen. Vele grote bekende merken hebben door ESED reeds hun verpakkingen laten bedenken, ontwerpen en realiseren. Geen vraag is te gek. ESED vindt altijd een oplossing voor uw verpakkingsuitdaging. En natuurlijk allemaal conform de praktische eisen en wensen die aan uw verpakkingen gesteld worden.

Lees meer
Commercieel drukwerk

Commercieel drukwerk

Dankzij moderne technieken is veel meer mogelijk dan de standaard flyer (die wij natuurlijk ook graag voor u verzorgen). ESED is dikwijls de creatieve schakel in het bedenken en uitvoeren van bijzondere oogstrelende brochures. Deze versterken het imago van uw organisatie en passen volledig bij het doel waarvoor ze gemaakt worden. De praktische kant wordt niet uit het oog verloren.

Lees meer
Boeken

Boeken

Het ontwerpen, drukken en afwerken van boeken is voor ESED dagelijks werk. van kleine tot grote oplages al of niet gepersonaliseerd. Hierbij wordt ook veel aandacht besteed aan de afwerking en bind methodes. Wij denken graag mee van concept t/m het verpakken en verzenden van de boeken.

Lees meer
Point of Sale  materiaal (POS)

Point of Sale materiaal (POS)

Uw point of sale materiaal wordt door ESED ontwikkeld en gerealiseerd vanuit het doel waar het voor moet dienen. Geheel passend in uw marketing strategie, imago en uitstraling van uw organisatie en producten. Dikwijls wordt vanuit 1 concept zowel de verpakking als het point of sale materiaal gerealiseerd.

Lees meer

Ik wil contact           Ik wil een offerte      Naar Printshop    

>Drukwerk

Wij helpen u graag verder

neem contact op