035 609 1690

Point of Sale materiaal (POS)

Iedere winkelier of retailondernemer is bezig met het verhogen van de omzet op zijn locatie. Het inzetten van POS materiaal heeft zich al jarenlang bewezen als een effectief marketinginstrument. Waar het ‘vroeger’ slechts ging om reclameborden en posters, wordt er tegenwoordig steeds meer de combinatie gezocht tussen het juiste Point of Sale materiaal en marketingacties als Direct Marketing acties (DM), advertentiecampagnes en het gebruik van interactieve marketing zoals e-mail en internet. POS materialen zullen de snelheid van de web- en mailcampagnes steeds beter moeten gaan volgen om er zodoende voor te zorgen de persoonlijke boodschap die aan de klant is gericht, óók op de retaillocatie kan worden herkend door de consument. Dit zal een verhoging hebben van de ‘Call to action’, waarbij de potentiële kopers door de boodschap op de POS items tot een specifieke handeling wordt overgehaald. Dit kan zijn het bestellen van het product, het bellen van een telefoonnummer of bezoeken van een website en het downloaden van een voucher.

Alles onder één dak

Onze Point of Sale service bestaat onder andere uit het printen van brochures, flyers, stickers, posters, banners, huisstijl brieven en enveloppen, handleidingen, prijskaarten. Geen oplage is ons te groot of te klein. Ook wat betreft formaat en afwerking heeft u bij ons volop keuze. Door de goede kwaliteit van de huidige printers is er nog maar een minimaal verschil tussen offset en digitaal drukwerk.

Uw point of sales materiaal – Goed geregeld

Kortere levertijd, zeer ruime mogelijkheden in personalisatie, vrijwel geen beperking in papiersoortgebruik zijn de voordelen die wij u kunnen bieden en waar u van kunt profiteren. ESED direct marketing zorgt ervoor dat materialen als posters, banners, wobblers en vele andere POS materialen wordt verzameld, in de juiste verpakking gaat en verzonden wordt naar elke adres…. Envelop- of palletzending, naar binnen- of buitenland. Wij regelen het voor u!

Ik wil contact           Ik wil een offerte      Naar Printshop    

foto 28 foto 21 foto 24 foto 26 foto 27

>>Point Of Sale materiaal

Wij helpen u graag verder

neem contact op