035 609 1690

Digitaal drukwerk | HP Indigo 7900

Bij ESED hebben wij onder andere de beschikking over de meeste moderne digitale druk straat van dit moment; de HP Indigo 7900!

Digitaal drukwerk | HP Indigo 7900

Dit technologisch hoogstandje van HP beschikt over uitmuntende grafische eigenschappen. Dat betekent voor u, dat u uw concurrenten ver achter u laat met de uitstraling en kwaliteit van uw drukwerk uitingen. En dat ook nog eens tegen lagere kosten! U maakt de indruk op uw klant die uw bedrijf verdient. De full color afbeeldingen spetteren bij wijze van spreken van het papier af. Alles is zonder hoge kosten te personaliseren, vanaf de kleinste oplage. 

Niewsgierig wat wij voor u kunnen doen?

Ik wil contact           Ik wil een offerte      Naar Printshop   

Voordelen HP Indigo 7900

De vele voordelen van de HP Indigo 7900 zijn teveel om op te noemen. Hieronder een selectie van een aantal bijzondere eigenschappen:

  • Snelheid; de HP Indigo 7800 Digital Press is de snelste 330 x 482 mm digitale vellen pers in de markt.
  • Bedrukken van syntethische materialen, canvas en plastics; in one-shot worden alle kleuren opgebouwd op het rubberdoek, en vervolgens in one-shotovergebracht  naar het substraat waardoor er geen registratie problemen ontstaan.
  • Breed digitaal kleurenbereik; door de extra inkt stations met violet, oranje en/of green te gebruiken in combinatie met de CMYK-kleuren, worden de PANTONE (PMS) kleuren zo gemengd, dat 97 % van de PANTONE kleuren haalbaar zijn.
  • Witte inkt en bijzondere toepassingen; Onze digitale witte inkt is dekkend en vergelijkbaar met zeefdrukinkt. Toepassingen kunnen zijn wit drukken in spiegelbeeld op transparant stickerpapier, of wit drukken op donkere karton soorten voor uitnodigingen, wenskaarten, fotoalbums en meer. Ook erg mooi - en uniek in Nederland! - is wit en oranje drukken op kraftkarton 350 grams. Toepassingen zijn geboortekaartjes, bio-verpakkingen en nog veel meer.
  • Duurzaam en millieu vriendelijk; als gevolge van diverse duurzame eigenschappen is de HP Indigo 7900 gecertificeerd voor de Intertek Green Leaf Mark.
  • Constante hoge kwaliteit; met de ingebouwde spectrofotometer voert de pers automatisch kalibraties en intelligente diagnoses uit. Hierdoor is de eerste en laatste afdruk van dezelfde hoge kwaliteit.

Voor wie meer wil weten over de specificaties van de HP Indigo 7900, klik hier:

Info HP Indigo 7900

En hier nog een filmpje over de nieuwe HP Indigo 7900 (start op in nieuw venster):

Film HP Indigo 7900

>>Digitaal drukwerk | HP Indigo 7900

Wij helpen u graag verder

neem contact op