035 - 60 91 690
ESED, dé Grafimedia Specialist
ESED, dé Grafimedia Specialist
ESED is uw specialist in alle soorten (digitaal) drukwerk en direct mail!

ESED, dé Grafimedia Specialist

Perfect drukwerk, goed advies

U kunt bij ons terecht voor het laten drukken van een complete huisstijlset. Maar ook voor de perfecte uitvoering van al dan niet complex drukwerk met de meest uiteenlopende grafische afwerkingen. Omdat wij verschillende manieren van drukken en afwerktechnieken op unieke wijze weten te combineren kunt u ook bij ons terecht voor ‘het onmogelijke’. Kom maar op! Wij gaan graag de uitdaging aan

Adviseren en uitvoeren

Met plezier en vakmanschap werken wij als middelgroot grafimedia-specialist zowel voor ontwerpbureaus, reclame/communicatiebureaus, marketingbureaus als eindklanten actief in o.a. de cosmetica-, automobiel- en levensmiddelen/retail-industrie. Wij geven gevraagd en ongevraagd advies en denken graag mee om te komen tot de beste en voordeligste uitvoering. Onze adviezen zijn altijd kosteloos en uiteraard vrijblijvend. U bepaalt natuurlijk hoe de uitvoering moet worden.

Digitale pers en offsetpersen

Om onze klanten te verzekeren van een oogstrelend mooi eindproduct en een snelle levering tegen een gunstige prijs beschikken wij over tientallen jaren expertise en liefde voor het vak. Maar eveneens over de nieuwste digitale pers en een tweetal innovatieve offsetpersen.

Wat maken wij dagelijks zoal?

U zou beter kunnen vragen: ‘Wat maken we niet?’. Wij hebben onder andere veel ervaring met het verzorgen van:

  • Verpakkingsdrukwerk
  • Kraftkarton bedrukken
  • Commercieel drukwerk
  • Boeken
  • Point Of Sale materiaal
  • Wit drukken
  • Easy Dot bedrukken
  • Kunststof bedrukken
  • Speciale visitekaartjes

Kosten besparen op uw direct mail?

Of u nu een eenvoudige mailing wilt of een ingewikkelde mailing met diverse volledig gepersonaliseerde onderdelen, ESED is uw partner. Wij besparen u tijd, moeite en kosten. Niet alleen bij het drukwerk, ook bij de postale verwerking van uw mailpack. U profiteert namelijk ook direct van onze sterk gereduceerde inkoopprijzen bij diverse verzendpartners waaronder Sandd. We rekenen graag uit hoeveel u met ons bespaart.

neem contact op   offerte aanvragen   naar de printshop

>Specialist

Wij helpen u graag verder

neem contact op