035 609 1690

Handschrift printen

Wanneer ontving u voor het laatst een handgeschreven kaart of brief?! Juist in het huidige digitale tijdperk is een handgeschreven boodschap extra opvallend tussen alle (ook digitale) ‘drukletters’. Het gebruik van handschrift versterkt de uiting én de boodschap zelf. De authentieke uitstraling is aantrekkelijk en geeft door de sensatie die het oproept, meer lading aan de inhoud. De ‘boodschap’ krijgt hierdoor een uniek persoonlijke karakter en heeft daardoor zijn impact bij de ontvanger. Precies dat wat u wil bereiken. Een positieve houding naar uw product of dienstverlening.

Responsverhoging van 10%

Een handgeschreven notitie of Post Scriptum onderaan een brief, leidt dikwijls tot de best gelezen tekst van de mailing; een handgeschreven vakantiekaart wordt door vrijwel iedere ontvanger goed bekeken en levert een hoog bereik, een postkaartencampagne is dan ook een effectief marketinginstrument; een verjaardagsmailing in realistisch handschrift leidt tot positieve merkbeleving en binding. Een handgeschreven direct mailing is een krachtig middel voor meer merkbeleving door de persoonlijke benadering en sensatie die het oproept.
In vergelijking met een standaard direct mailing levert een persoonlijke mailing in realistisch handschrift tot een gemiddelde responsverhoging van 10%.

Ik wil contact           Ik wil een offerte 

>>Handschrift printen

Wij helpen u graag verder

neem contact op