035 - 60 91 690
Drukwerk
Drukwerk
Drukwerk van de allerhoogste kwaliteit !

ESED, Nederlands meest veelzijdige specialist in (digitaal) drukwerk

Meedenken en kosten besparen

U kunt bij ons terecht voor het perfect en betaalbaar laten drukken van een complete huisstijlset. Maar ook de uitvoering van (complex) drukwerk met de meest uiteenlopende grafische afwerkingen is bij ons in vertrouwde handen. Het bijzondere hierbij: omdat wij als geen ander verschillende manieren van drukken en afwerken ‘in huis’ kunnen combineren, bieden wij een uiterst breed dienstenpakket. Dat gecombineerd met onze unieke expertise levert vaak onverwachte kostenbesparingen voor de klant op. Een ‘onmogelijke’ uitvoering? Daar stropen we onze mouwen extra voor op. Kom maar op! Wij gaan graag de uitdaging aan.

Milieubewust en -verantwoord

De moderne grafische industrie besteedt terecht veel aandacht aan het milieu. ESED doet dat al sinds 1998. Daarbij gaan wij tamelijk ver. Natuurlijk voldoen wij o.a. aan de eisen van de ISO 14001 certificering en de SCGM-norm, maar wij leveren ook actief een bijdrage aan het bevorderen van papier- en kartonrecycling.

Om hier, samen met anderen in de productieketen daadwerkelijk werk van te maken is ESED, onder meer aangesloten bij het "Soester Bedrijvenplatform Duurzaamheid". Vanzelfsprekend hebben wij een uitgebreide papiercollectie die voldoet aan de FSC- of PEFC-milieu/bio-normeringen.

Commercieel drukwerk

Commercieel drukwerk

Dankzij moderne technieken is veel meer mogelijk dan de standaard flyer (die wij natuurlijk ook graag voor u verzorgen). ESED is dikwijls de creatieve schakel in het bedenken en uitvoeren van bijzondere oogstrelende brochures. Deze versterken het imago van uw organisatie en passen volledig bij het doel waarvoor ze gemaakt worden. De praktische kant wordt niet uit het oog verloren.

Lees meer
Verpakkingsdrukwerk

Verpakkingsdrukwerk

Als je ESED zegt, zeg je verpakkingen. Vele grote bekende merken hebben door ESED reeds hun verpakkingen laten bedenken, ontwerpen en realiseren. Geen vraag is te gek. ESED vindt altijd een oplossing voor uw verpakkingsuitdaging. En natuurlijk allemaal conform de praktische eisen en wensen die aan uw verpakkingen gesteld worden.

Lees meer
Boeken en catalogi

Boeken en catalogi

Het ontwerpen, drukken en afwerken van boeken is voor ESED dagelijks werk. van kleine tot grote oplages al of niet gepersonaliseerd. Hierbij wordt ook veel aandacht besteed aan de afwerking en bind methodes. Wij denken graag mee van concept t/m het verpakken en verzenden van de boeken.

Lees meer
Point of Sale  materiaal (POS)

Point of Sale materiaal (POS)

Uw point of sale materiaal wordt door ESED ontwikkeld en gerealiseerd vanuit het doel waar het voor moet dienen. Geheel passend in uw marketing strategie, imago en uitstraling van uw organisatie en producten. Dikwijls wordt vanuit 1 concept zowel de verpakking als het point of sale materiaal gerealiseerd.

Lees meer
Naar de webshop

Naar de webshop

Wij zijn als kwaliteit grafimedia bedrijf naast onze fysieke vestiging in Soest, 24 x 7 geopend via onze webshop. Iedereen kan hier online zijn/haar drukwerk en print bestellingen doen en afrekenen. En dit alles met dezelfde service, aandacht en kwaliteit die u van ons gewend bent. Alles wordt in eigen huis geproduceerd.

Lees meer

>Drukwerk

Wij helpen u graag verder

neem contact op