035 - 60 91 690

Pantone PMS drukken

Met onze nieuwe HP 7900 kunnen wij PMS samenstellen, en zo digitaal elke PMS kleur drukken voordelen geen Pantone inkten inkopen, niet mengen naar een speciale PMS kleur, geen offsetpers nodig, geen inschiet, niet op kleur komen, geen onnodige vervuilingen en opslag van schoonmaakmiddelen, geen speciale opslag.   

Bij het vervaardigen van specifieke kleuren op onze digitale pers, gebruiken we HP's unieke ElectroIink-systeem voor het maken van Pantone kleuren, op onze  HP Indigo 7900 mengen wij de  kleuren, hierdoor zijn we in staat om nauwkeurige merkkleur matching te leveren aan meer dan 97% van de huidige Pantone bibliotheek. We bereiken deze kleurkwaliteit door de ontbrekende  kleuren  oranje, violet, groen, reflexblauw, rhodamine rood, felgeel en of transparant aan onze CMYK  kleuren toe te voegen hierdoor creëren wij de juiste combinatie die nodig is om een PMS te bereiken . We hebben toegang tot meer dan 3.000 verschillende Pantone kleurencombinaties bij het mengen van kleuren.

Onze uitgebreide bibliotheek geeft ons toegang tot elk gewenst kleur en worden goed bewaard om bij herhaling van deze specifieke PMS kleur weer met dezelfde specificaties ingelezen kan worden en direct als de juiste PMS op het gewenste materiaal gedrukt kan worden. 

pms kleuren bibliotheek

>>>Pantone PMS drukken

Wij helpen u graag verder

neem contact op