035 - 60 91 690

Speciale visitekaartjes

Bijna alles is mogelijk, daag ons uit

Natuurlijk maken wij ook visitekaartjes. Wilt u een speciaal uitgevoerd visitekaartje? Ook dan zijn wij de juiste partner voor u. Ongeveer alles is mogelijk: rechthoekig, dubbel, driedubbel, vierkant, rond of uitgevoerd in een uiterst complexe vorm.

Maak indruk met speciale visitekaartjes

Door het gebruik van verschillende papiersoorten en afwerkingen zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Wij maken visitekaartjes van vele verschillende papier- en kartonsoorten zoals Kraftkarton.
De productie van een visitekaartje van kunststof is uiteraard eveneens mogelijk. De visitekaartjes kunnen bedrukt worden in full colour met of zonder dekwit en zo u wilt met specifieke PMS-kleuren.

Tal van exclusieve afwerkmogelijkheden

Ook zijn er verschillende afwerkmogelijkheden waaronder foliedruk (zilver of goud), spot-UV lak, 3D-lak, pregen en (laser)stansen. Wij kunnen ook gecacheerde visitekaartjes leveren: kartonnen visitekaartjes bestaande uit 2 of 3 verschillende papiersoorten. Hiermee heeft u een uniek dik kaartje met aan beide zijden een andere papiersoort. We hebben voorbeelden te over en bespreken graag de exclusieve uitvoering die u in gedachten heeft.

neem contact op   offerte aanvragen   naar de printshop

>>Speciale visitekaartjes

Wij helpen u graag verder

neem contact op