035 - 60 91 690

Point of Sale materiaal (POS)

Dé specialist in POS-materialen

Als winkeliersorganisatie of retailondernemer stelt u vanzelfsprekend de hoogste eisen aan uw Point Of Sale materialen. U wilt razendsnel kunnen inspringen op kansen en bedreigingen en daarbij onder andere de interactie met internet en overige digitale media willen benutten. ESED heeft spreekt de taal van de retailer en heeft ervaring met de meest uiteenlopende uitdagingen op het gebied van POS-materialen.

Alle POS-services onder één dak

Onze Point Of Sale service bestaat onder andere uit het (digitaal) drukken van posters, banners, wobblers, kartonnen displays, prijskaarten, brochures, flyers en stickers. Maar we verzorgen onder meer ook handleidingen, huisstijlbrieven en enveloppen. Geen oplage is ons te groot of te klein. Ook wat betreft formaat en afwerking heeft u bij ESED een ongekend ruime keuze.

Uw Point Of Sale materiaal goed geregeld

Met onze offsetdrukwerk maar met name met onze hoogwaardige digitale drukwerk profiteert u van een extreem korte levertijd, bijzonder veel personalisatiemogelijkheden, vrijwel geen beperking in papiersoortgebruik en bent u verzekerd van betaalbare topkwaliteit. Dat geldt bij kleine maar ook bij heel grote oplages. ESED kan ook het samenvoegen van de verschillende POS-materialen en de verzending van de materialen voor u verzorgen. In de juiste verpakking of op pallets verzenden wij uw materialen naar de door u gewenste adressen in binnen- of buitenland. Uiteraard op de afgesproken datum en tijd.

neem contact op   offerte aanvragen   naar de printshop
foto 28 foto 21 foto 24 foto 26 foto 27

>>Point Of Sale materiaal

Wij helpen u graag verder

neem contact op