Etiketten

Wij drukken (zelfklevende) etiketten in alle soorten en maten. We maken gebruik van veel verschillende lijmsoorten waardoor de etiketten voor diverse ondergronden geschikt zijn. Etiketten kunnen gebruikt worden voor dozen, flessen, verpakkingen, blikken, pallets, pakketten, eigenlijk voor alles wat wenselijk is. U vraagt, wij drukken.

Labels

Of u nu een kunststof kofferlabel wilt, labels voor aan producten of aan kleding, ESED verzorgt het allemaal voor u. In grote of kleine aantallen, wij zorgen ervoor dat de labels perfect gedrukt en bezorgd worden.

Wilt u iets bijzonders of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kennismaking.

Waar zijn wij goed in?

  • Van kleine tot grote oplages

    Met onze HP Indigo kunnen wij in offsetkwaliteit in kleine oplages zowel labels als etiketten drukken. Wordt de oplage groter schakelen wij makkelijk om naar conventionele offset.

  • Niet alleen papieren labels of etiketten

    Wij bedrukken ook Polypropyleen, Polyethyleen, synthetisch papier maar bijvoorbeeld ook statische stickers zowel conventioneel als digitaal.

  • Van stansmes tot handling, alles binnen handbereik

    Door de unieke ligging van Drukkerij ESED kunnen wij alle nabewerkingen of handling van uw etiketten en labels snel regelen.