035 - 60 91 690

AVG-proef post versturen

01-10-2019

AVG-proef post versturen

AVG proef, post mailing

Direct mail, opvallen met geadresseerde post, 

Direct mail is een ideale manier om de persoonlijke relatie met de (potentiële) klant te versterken Geadresseerde post direct op de deurmat van je klant: zo krijgt jouw boodschap de aandacht die deze verdient. Of je nu meer omzet of klanten wilt, klanten wilt informeren of aan je binden. Van alle communicatiemiddelen zorgt direct mail nog steeds voor de hoogste respons.

Voordelen van direct mail

Inmiddels is iedere ondernemer wel bekend met de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Want sinds 25 mei 2018 jaar moet iedere onderneming zich houden aan de privacyregels van deze AVG.

Kun je als ondernemer toch klanten benaderen via direct mail, zonder de wetgeving te overtreden? Ja hoor! Met een direct mail kun je jouw klanten gewoon benaderen binnen de geldende wet- en regelgeving. Makkelijk als je al een klantenbestand hebt, maar natuurlijk ook interessant om nieuwe klanten te benaderen.

Dus ondanks de strengere regelgeving rondom privacy is het benaderen van klanten via direct mail nog altijd redelijk soepel. Het is dan ook een gemiste kans als je je doelgroep niet via de brievenbus benadert. Een kwalitatief hoogwaardige én gepersonaliseerde direct mail is tegenwoordig zeer betaalbaar en een groot voordeel, zeker met het oog op de AVG, is dat voor een direct mail geen opt-in nodig is. Dit geldt zeker voor geadresseerde post zonder de naam, dus aan de bewoners van.  De brievenbus staat open, terwijl de consument zijn e-mailbox wel kan afsluiten. Deze toestemming is wel nodig bij e-mail of bellen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Naast productie van jouw complete Direct Mail, kunnen wij ook jouw direct mail verzenden. Dat is dus makkelijk en snel. Wij geven je graag een passend advies zodat je optimaal gebruik kunt maken van direct mail. Onze hoogwaardige apparatuur en jarenlange kennis en ervaring zorgen ervoor dat jouw projecten vakkundig worden uitgevoerd en dat je er verder geen omkijken meer naar hebt.  Uiteraard vergeten we niet aan de portokosten te denken. Via onze contracten bij diverse verspreiders kunnen wij hierin interessante tarieven geven.

Je wordt begeleid door onze direct mail expert die voor jou bekijkt welke verzending het beste past. Heeft het spoed? Mag het wat langer duren? Wil je jouw mailing verzenden in een envelop? Laat ESED jouw mailing netjes insteken (couverteren). Uiteraard kunnen we de brief, folder en/of de envelop ook personaliseren. Kan de envelop niet machinaal gevuld worden? Geen probleem! Dan couverteren wij de order handmatig.

Direct Mail bij ESED AVG-proof.

Via onze dataportal kun je jouw klantenbestanden veilig en betrouwbaar naar ons verzenden. Deze beveiligde omgeving is AVG-Proof en stel je in staat om snel en veilig je bestanden te verzenden. Dus altijd in goede handen!

TIPS VOOR EEN AVG-PROOF DIRECT MAIL

TIPS. …Om je direct mail campagne AVG proof te versturen

Post is een opt-out kanaal. Dat wil zeggen dat je consumenten ongevraagd via de post mag benaderen, tenzij de consument aangeeft geen post te willen ontvangen. Dit zegt de AVG over het versturen van geadresseerde- en ongeadresseerde post:

-De ontvanger moet weten dat jij zijn adresgegevens gebruikt

-Je moet de mogelijkheid bieden om af te melden voor post

-De consument kan zich gemeld hebben bij Postfilter.  Hierdoor geeft de consument aan dat deze geen geadresseerde post wenst te ontvangen. Jij als verzender bent zelf verantwoordelijk om het adresbestand bij te werken.

PS. Jouw bestaande klanten mag je, ondanks Postfilter registratie, altijd geadresseerde post sturen.

Een aantal andere verplichtingen bij het eerste direct marketing-contact

Je moet altijd duidelijk uitleggen waarom er contact opgenomen is, Met welke organisaties de  persoonsgegevens evt, gedeeld zullen worden en wat de rechten zijn om bezwaar te maken tegen deze direct mail en het moet duidelijk zijn waar en hoe dat kan.

Uiteraard moet je veilig met je adressenbestand omgaan. Via onze AVG-Proof dataportal kun je adreslijsten en gepersonaliseerde proeven beveiligd en snel ontvangen en versturen.

>>AVG-proef post versturen

Wij helpen u graag verder

neem contact op