035 - 60 91 690

ESED neemt HP Indigo 7900 in gebruik

20-10-2016

ESED neemt HP Indigo 7900 in gebruik

De digitalisering in de grafimedia industrie is volop aan de gang en creëert nieuw ongekende mogelijkheden. Natuurlijk zijn we al lang gewend aan digitaal kleurendrukwerk van hoge kwaliteit tegen steeds lager kosten, maar recent heeft HP opnieuw geschiedenis geschreven met de introductie van de HP Indigo 7900. Bij ESED werden direct de enorme voordelen en kansen gezien van deze nieuwe generatie digitale drukwerk straten van HP, en heeft dan ook besloten een HP Indigo 7900 Digital Press aan te schaffen. Onlangs is deze geplaatst en in productie genomen.

De vele voordelen zijn legio. Het eerste dat opvalt is de verbluffend hoge kwaliteit van het drukwerk. Met een resolutie van 812 dpi zijn de pixels al lang niet meer met het blote oog te zien. Door het gebruik van 7 verschillende inkten (waaronder allerlei speciale inkten als wit, ligt cyaan, ligt magenta, verschillende soorten zwart ...etc.) lukt het om met levensechte kleuren 97 % van het PANTONEN kleuren bereik af te dekken. Tel daar bij de mogelijkheden van UV spot, blanke lak, speciale primers, fluorizerende kleuren ...etc. bij op, dan wordt het duidelijk dat er geen beperkingen meer zijn in full colour drukwerk met gebruik van huisstijl kleuren en dergelijke.

Als gevolg van de digitale techniek en de hoger productiesnelheden, ontstaat een scherpe prijsstelling voor alle soorten drukwerk, zowel in kleine oplagen (vanaf 1 stuk) als in grotere oplagen. Wilt u meer weten over de uitmuntende eigenschappen van de HP Indigo 7900 ? Klik dan hier.

>>ESED neemt HP Indigo 7900 in gebruik

Wij helpen u graag verder

neem contact op